Utama
Mengenai Kami
Visi dan Misi
Piagam Pelanggan
Dasar Jabatan Kesihatan Negeri Sarawak
Carta Organisasi
CIO KKM
Pengurusan Tertinggi KKM
Pengurusan Tertinggi JKNS
Budaya Korporat
Logo Korporat
Lagu KKM
Program Perkhidmatan
Pengurusan
Kesihatan Awam
Perubatan
Pergigian
Farmasi
Keselamatan dan Kualiti Makanan
Kejururawatan
Penolong Pegawai Perubatan
Orang Awam
Caj Rawatan
e-Servis
Saluran Informasi
myHealth
Info Sihat
MyNutri
Fasiliti Kesihatan
Direktori
Pengurusan
Kesihatan Awam
Perubatan
Pergigian
Farmasi
Keselamatan & Kualiti Makanan
Kejururawatan
Penolong Pegawai Perubatan
Warga JKNS
MyWorkspace
Intranet JKNS
ICT Helpdesk
eSijil JKNS
Borang
JPICT JKNS
Sistem KKM
Hari Inovasi
Keselamatan dan Kualiti Makanan
Home
/
Keselamatan dan Kualiti Makanan
Keselamatan dan Kualiti Makanan
webmaster
2019-02-11T14:43:17+00:00
Cawangan Makmal
Cawangan Pendidikan, Industri & Eksport
Cawangan Pematuhan Domestik
BAHAGIAN KESELAMATAN DAN KUALITI MAKANAN
JABATAN KESIHATAN NEGERI SARAWAK,
JALAN DIPLOMATIK,
OFF JALAN BAKO,
93050 KUCHING, SARAWAK
Tel: 082 237853
Fax: 082 237837
Pautan :
http://fsq.moh.gov.my/v6/xs/index.php
Program Perkhidmatan
Pengurusan
Kesihatan Awam
Perubatan
Pergigian
Farmasi
Keselamatan dan Kualiti Makanan
Kejururawatan
Penolong Pegawai Perubatan